Coafuri

Coafuri irezistibile pentru tinute elegante

Toate femeile au o pasiune extraordinara pentru frumusete, coafuri extreme, sexy si de ce nu, chiar si barbatii admira o coafura inedita, care scoate in evidenta farmecele femeii, ochii, buzele si pielea fina care pot fii evidentiate cu ajutorul coafurilor.

Coafuri

Coafuri

Secolul XXI reprezinta o bomba in arta coafatului, in arta frumusetii. Pe langa eleganta desavarsita pe care ne-o aduc noile modele de rochite, haine de ocazie, coafurile indraznete cat si cele clasice remarca si inalta femeia pe piedestale.

Culoarea parului, accesoriile folosite la modelele de coafuri indraznete sunt din ce in ce mai populare nu doar in randul starurilor de cinema ci si al femeilor adevarate, al femeilor care iradiaza din toate porurile lor adevarata “arta” de a fii femeie, adevarata insemnatate al acestui cuvant: “femeie”. Arta seductiei sau al elegantei nu tine doar de priviri “ucigatoare” ci si de coafuri care evidentiaza aceste priviri.

Coafuri

Coafuri

Daca urmam trendurile de coafuri din lumea modei, vom observa evoluarea maestrilor frizeri, stylisti. Incep sa redevina o moda impletiturile atat de dragalase, care pot fii dezvoltate pana la rangul de “sexy”, chiar si accesoriile de par sunt tot mai des folosite. La o petrecere, o ocazie speciala din viata noastra, pe langa hainele impecabile, rochiile de seara minunate, avem nevoie si de un look special pentru ca sa avem o tinuta perfecta, remarcabila. Pentru aceasta suntem ajutati de coafuri unice, minunate in stilul lor, printr-o suvita impletita si accesorii adecvate, putem fii in centrul atentiei si chiar fara sa vrem. Un par sanatos, aranjat in coafuri deosebite, ofera unei femei o adevarata “diadema”, o podoaba capilara ce o remarca si o evidentieaza in orice situatie si in orice imprejurare.

Atat pentru parul lung cat si pentru cel scurt se deosebesc o serie de tunsori si coafuri superbe, ondulate in bucle lejere sau tapate in coroane, la fel divelor din anii 50, care evidentieaza forma fetei si trasaturile minunate ale femeilor.  Anul 2013 aduce cu sine coafuri moderne cat si cele clasice modernizate, o serie de accesorii, tunsori, bucle si impletituri, pentru ca fiecare tip de femeie sa aibe posibilitatea sa aleaga cea mai potrivita coafura pentru ea.

Google+