Coafuri, par lung

Coafuri simple si irezistibile pentru parul lung

Coafuri pentru parul lung

Coafuri pentru parul lung

In societatea din acest secol fiecare parte componenta a trupului unei femei ofera date despre modul de viata, despre personalitatea ei, despre capacitatea de integrare in societate, cat si despre dragostea si evaluarea de sine.

O femeie frumoasa, atat corporal cat si sufleteste, se ocupa in permanenta de modul in care va aparea in societate, ea se va remarca in acea clipa cand intra pe usa. Cunoastem cu totii acel sentiment cand o persoana atrage toate privirile doar cu simpla iradiere a personalitatii ei. Nu doar cu imbracamintea te poti remarca la o intrunire, ci si cu un zambet, o privire, dar si cu coafuri irezistibile.

Parul lung, intretinut, intotdeauna a fost podoaba cel mai de pret al unei femei, pentru ca emana feminitate.  In zilele nostre maestrii coafuri au creeat o serie de coafuri par lung, dar exista si metode prin care tu insati iti poti face coafuri incredibile, ca de exemplu coafuri par lung Vintage. Aceasta este o coafura simpla, ce poate fii realizata de oricine. Metoda presupune rasucirea suvitelor de par in spate, si fixarea cu agrafe, este o metoda rapida de a obtine o coafura Vintage sexy si nu necesita nici saloane de infrumusetare, nici bani cheltuiti pe coafor.

Coafuri pentru parul lung

Coafuri pentru parul lung

Din metodele pentru  coafuri par lung va mai aducem un exemplu usor de realizat, chiar si de persoane mai putin trecute prin artele coafatului. Coada pe o parte, o coafura romantica din doua cozi impletite, aduse apoi pe o parte, si prinse impreuna. Poate fii o coafura de zii ideala si rapida sau daca punem varfurile cozii pe bigudiuri sau pe aparatul de ondulat pentru bucle dragalase, poate fii o coafura ideala pentru o seara romantica cu persoana iubita.

Sper ca v-am ajutat cu cateva idei simple si geniale de coafuri par lung, care putem spune ca sunt rentabile atat din punct de vedere financiar, cat si ca aspect.

Deci Doamnelor si Domnisoarelor, fiti frumoase, fiti cu adevarat femei!

Google+