Coafuri, par scurt

In pas cu moda prin coafuri par scurt

Coafuri par scurt

Coafuri par scurt

O femeie plina de ambitie, cu incredere de sine, a carei privire straluceste si are un farmec cuceritor este seducatoare cu un look scurt. Bretonul intr-o parte de sub care se vad privirile cuceritoare este cea mai cautata dintre modelele de coafuri par scurt.  Fie ca aveti  o fire mai romantica sau va plac coafurile indraznete si rebele, exista moduri sa va aranjati parul in functie de caracter sau ocazie.

Parul ciufulit este coafura “casual”preferata si de actrita din “Drive”, Carry Mulligan, careia ii plac coafurile simple, care nu altereaza prea mult de la modul natural in care i se asaza parul. Aceasta coafura se obtine usor, prin ciufulirea parului dupa ce ai iesit de sub dus si prin aplicarea unor creme fixative.

Coafuri par scurt

Coafuri par scurt

Foarte sexy, tineresti sunt si suvitele ondulate, rebele. Dupa ce ai iesit de sub dus , aplica-ti pe parul umed un spray fixativ cu keratina stand cu capul in jos. Cand simti ca suvitele s-au uscat foloseste ondulatorul pentru bucle, dar ai grija sa nu iasa tocmai identice. In fine, singurul lucru pe care-l mai ai de facut este sa lasi din nou capul in jos, sa-ti ciufulesti putin buclele iar apoi sa le fixezi cu un spray fixativ. Iata un bob rebel in doar cateva minute.

Unul din stilurile indraznete de coafuri par scurt este si cel “Androgin”.  Aceasta coafura este la fel de simpla, dar cu rezultate deosebite, care te scot in evidenta oriunde ai fii! Pe parul umed se aplica spuma de par si se piaptana pe spate, daca doresti o coafura pe spate, extrem de dreapta, cu aspectul usor umed, nu folosi feonul. Prinde mai multe suvite de par din mijloc, rasuceste-le putin si prinde-le in spate cu ajutorul unor agrafe. Piaptana tot restul parului pe spate si da-l dupa ureche, iar daca este suficient de lung, prinde-l cu un elastic. Nu in ultimul rand foloseste un spray fixativ si cu stralucire pentru a te evidentia si mai tare.

 

Google+