Tunsori

Tunsori moderne, arma unei femei

Tunsori

Tunsori

Oricat de frumoasa ar fii o femeie, o tunsoare poate sa-i modifice caracterele, atat inspre bine cat si inspre rau. Modelele de tunsori scot in evidenta caracterele fetei, definesc  trasatura fetei, deci trebuie aleasa cu grija carei forme de fata ce modele de tunsori i se potrivesc.

Revistele de moda sunt pline de modele de tunsori moderne, irezistibile, care sunt create de frizeri, stylisti priceputi. Daca suntem sincere cu noi insine si recunoastem micile defecte ale caracterelor fetei, putem alege tunsori  ideale,  care ascund, acopera,  aceste parti, si evidentiaza trasaturile frumoase ale fetei.

Iata cateva recomandari ale noastre:

Tunsori

Tunsori

-           Fata ovala, fizionomia ideala, din care pornesc aproape toate tunsorile: orice tunsoare scurta se potriveste, mai ales tunsorile pixie, stratificate sau drepte. Ce te poate ajuta? Bretonul poate ascunde o frunte lata, poate evidentia ochii si nasul, de asemenea trebuie evitate cararile pe mijloc si volumul prea mare in crestetul capului fiindca alungesc fata.

-          Forma patrata : tunsorile ideale sunt cele asimetrice, cu straturi si volum in crestet, o tunsoare cu suvite care incadreaza usor fata, atat ca provin de la tample sau din breton. Ce trebuie sa ocolesti? Tunsorile drepte, simetrice, in linii ascutite, bretonul drept, tunsorile cu lungimi egale ale parului care evidentiaza si mai mult liniile drepte ale fetei, barbiei.

-          Forma de inima sau romb: un breton asimetric, intr-o parte sau drept, filat deasupra sprancenelor, distrage privirile de la barbia ascutita si scoate in evidenta ochii si pometii. Recomandam sa iti ciufulesti parul, sa-l inalti in crestet si nu in parti.

-          Forma rotunda: recomandam tunsori cu mult volum in crestet, care alungesc fata, tunsori cu volum redus in jurul urechilor, pentru a subtia forma fetei. Ideale ar fii tunsorile delicate, bine filate, asimetrice, cu straturi sofisticate, care, inconjoara fata, un breton lung si filat, o carare pe mijloc sau intr-o parte pot fii ideale.

 

Google+