Tunsori par lung

Fii femeie cu tunsori par lung ideale

Tunsori par lung

O femeie desteapta stie ca o coafura potrivita poate sa scoata in evidenta calitatile esentiale ale vestimentatiei, stilului, tenului, fetei si sa ascunda micile defecte sau sa distraga atentia de la slabiciunile corporale, eventual ale fetei.

Acele femei care au un par lung, stiu ca acesta necesita grija mult mai mare ca un par scurt. Diferitele tipuri de tunsori par lung ajuta la ascunderea unor probleme cum ar fii varfurile despicate, roase si uscate, parul prea des poate fii rarit sau tuns in scari, iar parul rar poate fii tapat pentru a insela ochii cu putin volum.

Daca ati urmarit cu atentie articolul precedent, legat de tunsori, va amintiti cat de importanta este forma fetei pentru a alege cea mai potrivita tunsoare. Acesta este valabil si pentru tunsori par lung, fiindca oricat de feminin ar fii un par lug, nu pe toate femeile le avantajeaza.

Pe cat se pare de “neastamparat” un par lung, pe atat de usor poate fii “domesticit”daca ii acordam suficienta atentie. Daca urmarim vedetele nationale, dar mai ales internationale, vom fii surprinse ca si un par desfacut, fara prea multe cocuri sofisticate poate acapara priviri. Buclele romantice ofera fiecarei femei o nota copilareasca, iar stilul cu varfurile intoarse inspre afara sau interior – o nota eleganta.

tunsori par lung

Tunsori par lung

Daca ai un par bogat, te sfatuim sa alegi tunsori in scari sau V, daca ai fata rotunda  si crezi ca parul lung te dezavantajeaza, opteaza pentru un breton lung, pana la buze, eventual intr-o parte. Pentru a schimba putin look-ul obisnuit, poti sa alegi si suvite colorate spre nuanta parului tau, pentru aceasta nu este nevoie de o schimbare radicala la parul tau, doar colorezi suvitele de o culoare cat mai apropiata culorii originale.

Pentru o tunsoare practica, care da volum pentru parul lung pana la umeri, dar fara semne vizibile, va sfatuim sa taiati cateva suvite scurte sub cele lungi, ii ofera volum parului tau, dar este practic in acelas timp, deoarece poti sa-l prinzi in coada cand este nevoie.

Atat cu par lung cat si cu par scurt fii femeie, dar in primul rand fii tu insati!

 

Google+